4.30.2012

Defensam les platges de Mallorca

Aquest diumenge passat, na Paula de primer curs va anar amb els seus pares a participar en la cadena humana que es va fer a Sa Rapita per defensar la costa de Mallorca contra la construcció de nous hotels. Aquí teniu el seu dibuix i notícia.



Càsting de coreografies

Aquest divendres, com ja havíem anunciat aquí, vàrem fer el càsting per decidir quins balls hem de fer per el festival de fí de curs. Ens ho vàrem passar molt bé ballant tots junts i en petits grups. La música ens motivava molt! Ara falta saber dels jutges (na Marga i n'Angie) quins balls farem! Mirau lo bé que ho fèiem!

Sant Jordi 2012

Enguany hem fet diferents activitats per celebrar la festa de Sant Jordi i el llibre. Primer ens va venir a visitar na Jutta per contar-nos el conte "The Little Red Hen" en anglès; després na Marta, la nostra AL, ens va contar el conte del "Monstre de Banyoles" i vàrem aprendre la cançó del conte; dilluns 23 anàrem tota l'escola al casal de Mancor per escoltar i veure el contecontes "El Professor Loco", que va ser molt divertit. Després, vàrem poder comprar llibres dels nostres pares i mares que havien montat un estand allà mateix.
A més a més, a l'escola es va fer un concurs de punts de llibre. Cada curs en va fer un de diferent i es varen exposar tots als espais comuns de l'escola. Anàrem tots els cursos a triar els que més ens agradaven. No podíem triar els del nostre curs. Tot i així, el curs de primer va fer primer premi! Els de 3r i 4t, segon premi i els alumnes de 5 anys varen fer tercers. Els de primer vàrem estar molt contents perquè el premi és un lot de llibres.
Aquí teniu les fotos de tots aquests aconteixements!!


4.24.2012

Música per a l'audició

Aquí teniu la música que heu d'escoltar per fer el càsting aquesta setmana. Si voleu podeu fer més d'un ball.

Animau-vos!!

4.16.2012

Na Noa de segon curs pesca un tauró!

El dia 10 d'abril me'n vaig anar a Cala Figuera amb sa meva mama i sa meva padrina per passar un parell de dies de vacances. Feia un temps molt asollellat i vàrem decidir anar a pescar. Després de molt de temps d'esperar va picar un peix. Però no era un peix, era un petit tauró!

Ho he duit a mostrar a tots els nins i nines de la meva classe. Aquí teniu algunes fotos perquè el vegeu per vosaltres mateixos. 

Noa Marr-Ross



4.02.2012

FEIM CRESPELLS









































Com que ja s'acosta Pasqua, avui a l'escola hem fet crespells. Mirau com feim feina amb molta d'il·lusió per preparar-los i el resultat final ha estat fantàstic !!!

BONES FESTES I MOLTS D'ANYS !!!

Anam al cinema












































Divendres 30 de març tots els nins i nines de l'escola varem anar en tren a Festival Parc per veure la pel·lícula "La invención de Hugo" ja que l'argument anava molt relacionat amb el projecte de centre d'enguany. Varen veure al mag Georges Mèlies (que ja havien conegut a la pel.lícula de les Tres Bessones), també varem poder veure com es rodava una pel·lícula a l'època dels inicis del cinema, els decorats, el vestuari, els cinematògrafs...