12.22.2011

JA S'HA ACABAT EL PRIMER TRIMESTRE, FINS ... L'ANY QUE VÉ!!

Avui ha estat un dia molt especial per a tots els nins i nines de l'escola i ple d'emocions!!





El patge reial ens ha vingut a visitar per recollir les nostres cartes als Reis d'Orient i també li hem cantat la nostra nadala.



Les emocions no acaben perque ara toca obrir els regals del nostre amic invisible.










Després, un bon berenar de xocolata i ensaïmada !!!  Era boníííííísima !!!








I ha arribat el moment de les actuacions!!








BONES FESTES, I

MOLTS D'ANYS !!!






12.14.2011

Sortida de primer cicle a LADAT

Aquesta setmana passada anàrem a fer una visita a la Unitat d'Animació i Tecnologies Audiovisuals al Parc Bit (UIB). 
Va ser una visita super interessant! Vàrem començar amb una mica de recorregut per la història del cinema animat, explicat per en Josep, que en sabia moltíssim!
Després vàrem fer un taller d'animació, on nosaltres mateixos érem els productors. Els protagonistes eren un parell de cucs i un mussol!!! Els monitors, n'Elitxo i en Lluís, eren molt divertits també. 
D'aquí passàrem a una exposició que ens explicava les passes que s'havien de seguir per fer una pel·licula animada - era increíble! No haguéssim pensat mai que així es feien pel·licules com Toy Story o Bitxos. 
Finalment, ens va venir a cercar un home per dur-nos a la sala màgica, una sala que era tot de color verd. El color verd no es veu en pel·lícula, per això, canviant el rerefons, un moment érem a l'espai exterior i el pròxim erem invisibles!!

http://www.ladat.es/

12.05.2011

El temps de novembre

Segon curs us informa de la meteorología del mes de novembre. Com podeu veure ja és més variat i no fa sol cada dia. Fins aviat!

Sembram a classe

 Ja que el temps no ens ha permès anar a sembrar a l'hort, hem decidit sembrar a la nostra classe. Divendres dia 2 de desembre, la classe de primer va sembrar faves, llenties i un boniato dins pots de vidre, utilitzant diferents tècniques. Podeu saber com ho férem a la pàgina d' HORT MONTAURA